Handige items uit het Ikea boek 2019


De jaarlijkse verspreiding van de Ikea gids is groter dan de bijbel, ook al ben je geen fan, de catalogus wordt wel vaak uit de stapels reclame folders gevist, bekeken en bewaard.  Dat hebben wij ook gedaan en deze producten vielen ons op.

 

 

BROR-  systeem 

 

ENEBY- bluetooth draagbare luidspreker

Vadholma keukeneiland 

 

Gradvis 

Ook met rek en ophang haken.

 

Sammanhang vitrine kastje 


 

De woongigant heeft ondertussen slimme verlichting, Bluetooth speakers, en gaat binnenkort ook de samenwerking aan met Sonos, 

De twee merken werken samen aan een nieuwe serie speakers met de naam Symfonisk. De lijn is compatibel met de huidige producten van Sonos en met Ikea’ s Home Smart-serie. Helaas ligt het (nog) niet in de winkels even afwachten nog. Ikea heeft al wel laten weten dat dit betaalbare speakers moeten worden. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0