Even helemaal niks

Aan het eind van drukke dag rij ik de parkeerplaats van de supermarkt op, in de hoop dat ik binnen "maaltijd inspiratie" vind.

Ik hou van koken vind het zelf heerlijk ontspannend, maar elke dag weer 'moeten' verzinnen wat er op tafel komt! Ik kijk om me heen en zie meer gehaaste vrouwen en mannen lopen met een “wat zal ik eten of wat moest ik ook alweer meenemen” gezicht. Op zoek naar maaltijd inspiratie beland ik bij het pad van de tijdschriften, ik zet mijn kar aan de kant en blader de tijd vergetend door een tijdschrift. Als ik even opzij kijk zie ik nog "wat zullen we eten" gezichten naast me staan, glazig bladderend door een magazine. Thuisgekomen kijken vier paar hongerige ogen mij aan "ja sorry hoor hartstikke druk op de weg".

 

Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde, gewoon even helemaal niks..

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0