Safretti haarden


Een eigen haard is goud waard.

Geen schoorsteen in huis? De haarden van Safretti hebben geen rookkanaal of stroom nodig,  je kan ze plaatsen of ophangen waar je maar wilt.

 

Buiten of binnen aan de wand, solitair, als afscheiding in wand, of ingebouwd in een bestaande schouw (Nemo). En het mooiste is dat ze met een verhuizing gewoon met je mee gaan. Ideaal in appartementen, geen rook, roet en rommel en toch écht vuur en warmte.

 

Een 'gewone' haard is ook gezellig maar niet de meest praktische en milieubewuste oplossing. De meeste warmte verdwijnt namelijk door de schoorsteen , slechts een klein percentage van de warmte blijft binnen. Daarbij zijn open haarden nogal vervuilend door de uitstoot van roetdeeltjes. De gecertificeerde sfeerhaarden van Safretti branden op bio-brandstof, natuur zuiver Ethanol dit geeft geen roetuitstoot in de leefruimte. 

 

Hoewel er in het verleden ongelukken zijn geweest zijn met deze haarden, zijn er een hoop te wijten aan producten met een slechte kwaliteit én verkeerd gebruik van de haard. Het is pas onveilig als je Ethanol in een haard giet die al brand/ en of nog warm is, of Ethanol morst en dit in de brand steekt voordat je het schoonmaakt (denk aan de BBQ).

 

Er zijn altijd risico's verbonden aan open vuur, waarvan  schoorsteenbranden (of erger) van houtkachels en open haarden het meest

voorkomen en tot de verbeelding spreken.

Incanto en Mistero, fascinerende vlammetjes zonder vuur en warmte,  alles wat je nodig hebt is een stopcontact en water!

sfeerhaard Gaya Safretti
Gaya echt vuur (winkel)

sfeerhaard safretti Prometeus
Prometeus echt vuur (winkel)

     Prometeus

sfeerhaard Riviera Du-GL safretti
Riviera Du-GL echt vuur (winkel)

Wij kunnen niet alle modellen in onze showroom kwijt, wel leveren. Vind hier alle haarden van Safretti uit Haaksbergen NL


HOME    HOESBANKEN     HARDE VLOEREN    TAPIJT    SOREN LUND     VOOR DE RAMEN  

 

 Enthousiast over dit product? deel het in je netwerk op social media met de knoppen hieronder