Chaos, maar wat een verschil!

Nu we zelf eens in de rommel en chaos zitten, beseffen we weer eens dat klanten dit ook doormaken, voordat wij het mooier komen maken. Voor ons een reminder, want het geeft behoorlijk wat onrust en gedoe. Ik dacht dat het allemaal wel mee zou vallen (dat denk ik altijd) maar, je vervalt van het één in het ander. Zoals nog even de plintjes bijwerken zo gedaan toch? Voor ik het wist was ik alles aan het 'over' schilderen, door het kleurverschil heb je eigenlijk geen keus maar, wat knapt dát op. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan ? 

 

Er wordt dus een nieuwe vloer gelegd dit keer bij ons zelf, nu ligt er al 20 jaar een gelakte parket vloer waar je alles op ziet, daar zijn we helemaal klaar mee we willen een vloer zonder gedoe. Geen hout meer maar een 'beton' vloer niet de giet maar de matte, onderhouds- vriendelijke pvc "beton" variant.

 

Ook fijn, binnen een dag is het klaar en beloopbaar en heb ik weer mijn huis terug! Maar eerst moeten de kasten leeg waar te veel inzit voor twee mensen en wat zelden gebruikt wordBanken, tafels alles moet uit de kamer, wat overblijft is een gapende ruimte, veel stof en 'ooit kwijt' vondsten. Poeh.. er zijn bikkels die dit elk jaar doen, en het hele huis op z'n kop zetten. Nou, ik sla voorlopig even over hoor!

 

Voor
Voor
Na
Na
PVC Beton
PVC Beton

Wat wij er zelf van vinden? Veel beter, echt een aanrader de kamer is ruimer en lichter geworden en alles komt beter uit. Maar het aller-fijnste is wel dat je er niets op ziet, geen irritatie meer dat je van alles 'ziet liggen' zo fijn.

Martje van Soest.

 

Meer WONEN ?


Extra Etage
Extra Etage
Buren herrie
Buren herrie
Zo los je die onrust op
Zo los je die onrust op
Vind jou woonstijl
Vind jou woonstijl
Logische indeling
Logische indeling
Net verhuist
Net verhuist


Reactie schrijven

Commentaren: 0