Chaos, maar het kan erger véél erger..

Nu we zelf eens in de rommel en chaos zitten, besef je weer eens dat klanten dit ook doormaken, voor wij komen om het mooier te maken. Voor ons een reminder, want het geeft behoorlijk wat onrust en gedoe. Ik dacht dat het allemaal wel mee zou vallen (dat denk ik altijd) maar, je vervalt van het één in het ander. Voor een nieuwe vloer alleen even de plintjes bijwerken zo gedaan toch? Voor ik het wist was ik alles aan het 'over' schilderen, door het kleurverschil heb je eigenlijk geen keus maar, wat knapt dát op. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan ? 

 

Er wordt dus een nieuwe vloer gelegd dit keer bij ons zelf, nu ligt er nog een gelakte parket vloer waar je alles op ziet, we zijn toe aan een vloer zonder gedoe. Een 'beton' vloer niet de giet maar de matte, onderhouds- vriendelijke pvc "beton" variant zo'n zin in.

 

Ook fijn, binnen een dag is het klaar en beloopbaar en heb ik weer mijn huis terug! Maar eerst moeten kasten nog leeg  waar te veel inzit voor twee mensen, zoals servies en glazen die zelden uit de kast komen.  Banken, tafels alles moet uit de kamer, wat overblijft is een gapende ruimte, veel stof en wat 'ooit kwijt' vondsten. Poeh.. er zijn bikkels die dit elk jaar doen, en het hele huis op z'n kop zetten. Tjonge ik sla voorlopig even over hoor!

 

Voor
Voor
Na
Na
Beton-look
Beton-look

Wij zijn er erg tevreden over, de kamer is ruimer en lichter geworden, alles komt eigenlijk beter uit. Het fijnste is dat je er niets op ziet, omdat het mat is geen irritatie meer dat je van alles 'ziet liggen'. Meer info en prijs Cemento.

 

Martje van Soest.

 

Meer WONEN ?


Extra Etage
Extra Etage
Buren herrie
Buren herrie
Zo los je die onrust op
Zo los je die onrust op
Vind jou woonstijl
Vind jou woonstijl
Logische indeling
Logische indeling
Net verhuist
Net verhuist


Reactie schrijven

Commentaren: 0