NIEUW - hoes bank Butterfly made in Italy


Made in Italy, dan denk je aan trendsettend, design en elegantie nietwaar? Maar het meest kenmerkend van Italiaans design is het vakmanschap, ze zijn pas tevreden als het he-le-maal perfect is, en dat zie je.

Italië was in de twintigste eeuw de trendsetter voor banken met hoes, bij ons toen redelijk onbekend, in Italië heel gewoon én al duurzaam. Onze eerste hoes banken kwamen dan ook uit Italië, nu komen we terug waar het ooit mee begon.

Een elegante Italiaanse bank met hoes, rechtstreeks van de fabrikant in Italië.

Wat naast het elegante design van deze bank ook bijzonder is, is de levertijd die is snel voor maatwerk. Daar worden wij ook erg blij van. 

 

Ontmoet bank Butterfly met hoes of zoals de Italianen zeggen; di copridivano


Butterfly heeft de perfecte relax positie dankzij de met dons gevulde armleuning kussens


#  De hoes is leverbaar in 360 kleuren Linara

#  Hoes chemisch reinigen of wassen

#  Twee rug en zitkussens ongeacht formaat

#  Keerbare kussens

#  Rug- en armleuning kussens in gewassen en gesteriliseerd dons*

#  Zitkussens gevuld met niet vervormbaar polyurethaanschuim afgedekt met gesteriliseerd dons in aparte sectoren, opschudden overbodig

#  Butterfly is helemaal "behoest" óók onder de zit/ rugkussens

 


Volledig afneembare hoes. Afmetingen: 69 cm hoog en 80 cm diep.  Leverbaar in 166- 186- 206- 226- 246 breed.

Ben van Soest (1.95 lang);  Goede zitdiepte en hoogte rug kussens, voor jou net iets te hoog? Dan zetten we er gewoon lagere pootjes onder.   


*  Producten met dons en veren kunnen prima gerecycled worden. Ducky Dons; een Nederlandse fabrikant van dons producten (dekbedden- kussens ect) komt daarom met een inzamel- en recyclingproces, genaamd Donsretour. Dons en veren van goede kwaliteit worden grondig gewassen en op hoge temperatuur gedroogd en gesteriliseerd. Het materiaal is op deze manier net zo schoon als nieuw dons. Via deze inzamelingspunten geef je je oude dekbed weer een nieuw leven, bijvoorbeeld in de kussens van je bank.