Hier breng je gemiddeld twee jaar van je leven door


Mag het dan een beetje aangenaam zijn?

Want vaak is het een kaal en somber kamertje, gek eigenlijk als je bedenkt dat je juist daar even jezelf kunt zijn. Dan zou dit zo prettig mogelijk moeten zijn niet alleen voor jezelf maar ook voor gasten. Want wie kent dit niet; je gaat gezellig een hapje buiten de deur eten, lekker eten leuke bediening totdat je vervolgens belandt in een, laten we zeggen: onaangenaam toilet, grote kans dat je er nooit meer komt.

 

Natuurlijk is het fijn als het schoon is, maar minstens zo belangrijk is de beleving, zoals een lekker luchtje, een stapeltje zachte handdoekjes, een geurend handzeepje, en een spiegel voor de checkup, het is attent en geeft dat luxe **** gevoel. Stal het uit op een mooie plank, een nis of op de uitsparing boven het toilet naast wat extra toilet papier. 


 

 

Meestal is het écht een klein kamertje en kan je er niet veel in kwijt. Toch kan je met mooi behang, tegels, spiegels, sfeerverlichting en een mooie vloer, er een gastvrij en rustig plekje van maken. 


Tussen de bosjes gevoel
Tussen de bosjes gevoel
Gebruik spiegels
Gebruik spiegels
Breng sfeer
Breng sfeer
Exposeer
Exposeer

Maak een statement
Maak een statement
Raam, zet er planten in
Raam, zet er planten in
Gebruik kleur
Gebruik kleur
Speel met licht
Speel met licht


Het voordeel een klein kamertje is dat je maar weinig behang of anders nodig hebt om het een uitnodigende sfeer te geven. Met een grafische print, een all-over design, met hout of een beetje bling-bling, maak je er meteen iets bijzonders van.  Als je dat teveel vind kan je natuurlijk ook alleen de muur achter het toilet 'opleuken' of in een kleurtje sauzen.

Meer van dit? Download dan hier de catalog van Koziel, zeer de moeite waard als je op zoek bent naar bijzonder behang! 

Download
catalogue-sept2019-Koziel.pdf
Adobe Acrobat document 83.8 MB

Reactie schrijven

Commentaren: 0