Hier breng je gemiddeld twee van je leven door.


Wat mij betreft mag dat kamertje wel wat meer aandacht krijgen, want vaak is het een wat kale en sombere bedoening. Gek eigenlijk als je bedenk dat je je daar even kan afzonderen en jezelf kan zijn.

En je er gemiddeld twee jaar van je leven in doorbrengt.

 

Juist daarom loont het om dat zo aangenaam mogelijk te maken, niet alleen voor jezelf maar ook voor je gasten. Een aangenaam en geurend  toilet draagt bij aan de positieve beleving die je krijgt. 

Want wie kent dit niet;  je gaat gezellig een hapje buiten de deur eten, lekker eten, leuke bediening totdat je vervolgens belandt in een smerig toilet, grote kans dat je er nooit meer komt.

 

Natuurlijk is het fijn als het schoon is, maar minstens zo belangrijk is de beleving, bijvoorbeeld met een lekker luchtje van geurstokjes, een stapeltje zachte handdoekjes, een geurend handzeepje, en een spiegel voor de checkup, het is attent en geeft dat luxe **** gevoel. Stal het uit op een mooie plank, een nis of op de uitsparing boven het toilet naast wat extra toilet papier. 

 

Meestal is het écht een klein kamertje en kan je er niet veel in kwijt. Toch kan je met mooi behang, tegels, spiegels, sfeerverlichting en een mooie vloer, er een gastvrij en rustig plekje  van maken. 

 


Krijtverf en hout
Krijtverf en hout

Diep, smal én hoog?

 

Dit kan je intiemer maken door te werken met donkere vlakken zoals de afbeelding links met krijtbord verf. Meteen leuk om hier een leuke tekst op achter te laten.         

 

 

Spiegels licht en ruimte
Spiegels licht en ruimte

Ondiep of smal toilet gebruik de spiegeltruc.

Het geeft diepte, als je spiegels links én recht toepast zelfs oneindig breed.

Of maak er een expositie ruimte van met mooie verzamel items aan de wand of mooie foto's.

Exposeer
Exposeer

Maak een statement
Maak een statement
Raam? Zet er planten in
Raam? Zet er planten in
Effect van spiegels
Effect van spiegels

  College hotel AmsterdamHet voordeel een klein kamertje is dat je maar weinig behang nodig hebt om het een aparte look te geven. Met een grafische print, een

all-over design, of een hout of beton print, maak je er meteen iets bijzonders van.  Als je dat teveel vind kan je natuurlijk ook alleen de muur achter het toilet 'opleuken', of in een kleurtje sauzen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0