Opgeladen in je vakantie?

Weer neerploffen op je comfortabele bank.
Weer neerploffen op je comfortabele bank.

Misschien ben je naar de zonnigste plekjes van Europa geweest of verder, in eigen land gebleven of heb je de vakantie nog te goed. Voor de meesten van ons is de vakantie jammer genoeg voorbij en zijn de scholen weer begonnen.

 

Thuis komen heeft toch ook wel weer wat, zeker als je een paar weken in de toch wel krappe afmetingen van een camper, caravan, of stokken en tentdoek hebt doorgebracht. 

 

 

De herwonnen ruimte in je huis, je eigen bank na weken op een niet zo comfy camping of terrasstoel en natuurlijk je eigen bed, heerlijk weer die luxe. Maar het fijnste is toch wel dat je uitgerust bent en weer nieuwe energie hebt. Ik krijg na thuiskomst altijd de kriebels om iets met die hervonden energie en plannen te doen heb jij dat ook?

Lees de tips.

 

 

 

TIP 1 : Plannen gemaakt, voer ze uit maak je dromen waar.

TIP 2: Doe het gedoseerd.

Tip 3: Mooie foto's gemaakt, doe er iets mee.

Tip 4: Vondsten meegenomen? Geef ze een plekje in de woonkamer. 

Tip 5: Goede herinneringen aan het eten in het vakantieland, stof je kookboeken af ga kokkerellen en vergeet de wijn niet.

Tip 6: Genoten van het samen doen, of een fijn gesprek hou dat vast en doe het vaker.

 

Heb jij plannen gemaakt in de vakantie, een goed idee gekregen. knopen doorgehakt, of heb je je voorgenomen dat je het helemaal anders wil gaan doen? 

 

Commentaren: 0