Budget tafel van pallets

Niet nieuw maar net even anders met een paar mooie tegels er op gelijmd. Handiger schoonmaken, minder ruw en met een buitenkleed heel sfeervol.


Feestje

Altijd een beetje geklungel met verlengsnoeren als je het extra feestelijk wilt maken met gezellige lichtjes. De oplossing is simpel en veilig, en een regenbuitje gooit geen roet meer in het eten.


Optima forma hergebruik

Briljante oplossing, met een oude rvs wasmachine

trommel kan je meer. Het is de perfecte vuurkorf én kan niet roesten (rvs). Doordat er veel gaatjes inzitten is de warmte verspreiding optimaal. Spuit hem zwart voor een strakke look.


Scheermesjes

Je kent ze vast wel, langs de kust ligt het bezaaid met deze toch wel vreemde schelpen. Neem ze de volgende keer eens mee. Met wat lege potjes en touw  maak je er in een handomdraai leuke sfeerlichtjes van.

Schelpjes 

Haal de kerstverlichting maar weer tevoorschijn met een lijmpistool wat geduld maak je er een zomerse sfeerverlichting van.

Duin

Vind je dat ook zo'n lekker sfeertje? Zet dit jaar dan eens helmgras in de bakken of bordes. Goedkoop,onderhouds vrij, groeit snel, en helmgras kan héél goed tegen droogte (op zand!) en het geeft meteen dat typisch Hollandse strand sfeertje


Bekijk meer voorbeelden voor je tuin terras of balkon in dit gratis ebook, met 16 pagina's vol inspirerende ideeën en tips.

Schrijf je in voor de maandelijkse 

e-zine en download meteen je ebook.
Enthousiast over dit artikel, deel het via Facebook, twitter of google plus met de knoppen hieronder.