Hoezo compromie?

Onderzoek wijst uit dat Nederlanders zitmeubels het liefst samen met partner kopen. Waarbij 36% van de vrouwen aangeven dat ze de aankoop beslissing moeten forceren. "Anders gebeurt er namelijk niets, en we moeten toch echt iets anders hebben om op te zitten"  37% neemt genoegen met een compromise als oplossing.

Een bankstel, of anders kopen is vaak een lastige beslissing. Niet alleen is er ontzettend veel aanbod en daarmee keuzestress, de consequenties van een verkeerde keuze zijn helaas ook elke dag zichtbaar.

 

Verschillende woon smaken

Er word samen besloten maar vrouwen doen het "voorwerk" Gaan naar winkels, lezen de bladen, surft het web, schift het aanbod, en leggen vervolgens de opties aan de partner voor.

 

Smaken verschillen en daar zit de pijn, het gaat niet om prijs of kwaliteit maar; om de uitstraling daar is men het vaak over oneens. De uitstraling en kleur word door allebei bijzonder belangrijk gevonden, en het budget ligt vaak vast. Maar liefst 48% van de geplande aankopen gaat vergezeld van onenigheid over het uiterlijk, en 15% heeft ‘onenigheid’ over meubel aankopen. Uiteindelijk gaan iets meer dan 1 op de 5 geplande meubel aankopen niet door, omdat er geen overeenstemming wordt gevonden.

 

Er is een simpele oplossing..


 

Logisch dat vrouwen vaak over de aankoop beslissing gaan, vrouwen oriënteren zich in magazines en winkels, zijn er vaak langer mee bezig,  hebben zich een beeld gevormd, en de voor en nadelen van te voren afgewogen.

 

De oplossing is zowel simpel als flexibel: een bank met afneembare hoes. 

'S winters 'zijn' kleur op de bank en zomers 'haar' kleur of visa versa.

Met een keuze uit meer dan 360 kleuren moet dat toch lukken? 

Hoezo compromie..?


Heb jij een zelfde ervaring, of is dit juist geen probleem ? Deel het hier.

Reactie schrijven

Commentaren: 0