Hoes bank Butterfly made in Italy


Bij zitmeubels uit Italië denk je aan trendsettend, design en elegantie niet waar? Maar het meest kenmerkend van Italiaans design is het vakmanschap, ze zijn pas tevreden als het he-le-maal perfect is, en dat zie je. 

 

Italië was in de jaren 80 de trendsetter voor banken met wasbare hoes, toen in Nederland nog redelijk onbekend. Onze eerste hoes banken kwamen dan ook uit Italië, nu komen we terug waar het ooit mee begon. Een uiterst comfortabele hoes bank dankzij de met dons afgedekte kussens waardoor het zitcomfort heerlijk zacht is, rechtstreeks van de fabrikant in Italië.

 

Wat naast het tijdloze design van deze bank ook bijzonder is; de levertijd die is snel voor maatwerk. Daar worden wij en onze klanten ook erg blij van. 

 

Bank met wasbare en verwisselbare hoes of zoals de Italianen zeggen; di copridivano


Niet zo van kussens op de bank? Die heb je ook niet nodig, Butterfly heeft al de perfecte relax positie dankzij de dons gevulde armleuning kussens.


#  Hoes bekleding is leverbaar in 360 prachtige kleuren linnen- katoen 

De hoes kan chemisch gereinigd of gewassen en na besteld

Twee rug - zitkussens ongeacht het gekozen formaat

Keerbare zit en rug kussens

#  Rug- en armleuning kussens gevuld met dons

Zitkussens gevuld met niet vervormbaar polyurethaanschuim afgedekt met gesteriliseerd dons* in aparte sectoren, opschudden is dus overbodig

Butterfly is helemaal "behoest" óók onder de zit/ rug kussens

 


Volledig afneembare hoes met rits om te openen. Rondom onderzijde afgewerkt met klittenband zodat je niet kan zien dat het een hoes is. De bank staat iets van de grond wat een luchtiger aanzien geeft. Afmetingen: 69 cm hoog en 80 cm zit diepte. Leverbaar in 166- 186- 206- 226- 246 breed.

 

Butterfly 206 breed hoes Linara
Butterfly 206 breed hoes Linara

Kom het comfort checken; hangen in de 'gevulde hoeken' en relaxt wegzakken in de dikke zachte kussens.. 

"Ben van Soest (1.95 lang): Butterfly heeft een uitstekende zitdiepte en hoogte rug kussens, altijd prettig als je lang bent.

Ook voor Martje, toch iets kleiner (1.75) zit de bank precies goed.

Voor jou net iets te hoog? Dan zetten we er gewoon iets lagere pootjes onder, een paar centimeter maakt het verschil". Ps: De zachte gevulde hoekkussens zijn ook erg comfortabel voor het gestrekte powernapje...   

 

Vragen of twijfels, voor je komt kijken?

Blijf er niet mee zitten maar mail naar: info@vansoestwoonwinkel.nl, pak de telefoon 035-6020973 maak een privé afspraak.

Of neem dit even door.


*  Producten met dons en veren kunnen prima gerecycled worden. Ducky Dons; een Nederlandse fabrikant van dons producten (dekbedden- kussens ect) komt daarom met een inzamel- en recyclingproces, genaamd Donsretour. Dons en veren van goede kwaliteit worden grondig gewassen gedroogd en gesteriliseerd. Het materiaal is op deze manier net zo schoon als nieuw dons. Via deze inzamelingspunten geef je je oude dekbed weer een nieuw leven, zoals in de kussens van je bank.


 Enthousiast over dit product? deel het in je netwerk of social media met de knoppen hieronder