Vakantie in eigen land..

Want om te ontspannen hoef je niet ver te reizen. Je bespaart 

bakken met geld én support ondernemers in je eigen land.

vakantie in Nederland #staycation #veilig

Een vakantie in het buitenland zit er dit jaar waarschijnlijk niet in, en willen we dat nu wel? 

Nederland heeft immers ook alle ingrediënten in huis voor een relaxte vakantie, mooie zomers, 523 kilometer prachtige kust, mooie natuur en cultuur. Als je vakantie viert in je eigen huis of ergens in het land, weet je ook zeker dat je minder risico loopt op quarantaine gedoe.

Lees verder..want we hebben wat leuke ideeën voor jeUitgerust begin. 

Een ander voordeel van een vakantie in eigen land, is dat je vakantie meteen begint. Doen waar je zin in hebt en vooral niet doen waar je geen zin in hebt. Je hoeft nergens over na te denken want alles is vertrouwd en als je thuis blijft, heerlijk bij de hand.

Lees verder voor de suggesties..Ontdek. 

Ga naar de kust en blijf eens lekker hangen, wel vroeg gaan anders kom je er niet meer op..(max personen).

Of loop van kustplaats naar kustplaats, overnacht en loop de volgende dag verder of weer terug. Minder weer? perfect om mooie plekjes en steden te verkennen waar je nooit aan toe komt. Op de fiets of zomaar wat rijden zonder plan, met een mand vol lekkers.

 

Ga (als het weer kan*) uit eten in je eigen stad op vakantie in het buitenland ging je vast weleens uit eten. Doe dat nu ook, ben jij alle restaurants in jouw stad of dorp al eens binnengelopen? 

*Of op een terrasje.

 De volgende tip moet je echt even lezen..Vier je vakantie.

Organiseer een BBQ met familie of vrienden, zet gewoon de stoelen wat verder uit elkaar. Een thuis vakantie is de perfecte gelegenheid om elkaar weer eens te zien en de zomer te vieren. Laat iedereen zijn of haar favoriete drankje of gerecht mee nemen, dan sta je niet uren in de keuken, je hebt tenslotte vakantie. 

De volgende tip is wel heel relaxt..Je eigen ***** hotel.

Lekker (uit) slapen in je eigen comfortabele bed, niet wakker worden van de hitte, herrie van de camping, of denderende. rumoerige hotelgasten op de gang op weg naar het (te vroege) ontbijt. Maar een relaxt hotel ontbijtje in je eigen huis.

Lees nog heel even door.. Heerlijk tijd verspillen.

Schaamteloos die serie op Netflix helemaal uitkijken. 

Of eindelijk tijd (en rust) om een boek te lezen zonder je schuldig te voelen. En als het boek niet bevalt dan stop je er na een paar pagina’s gewoon mee. Het hoeft niet uit... niets moet je hebt vakantie!

Je bent er bijna..Ik ben er niet.

Berg dus (als het kan) je laptop en werktelefoon op.

Het is verleidelijk om berichten te checken, maar je kunt pas echt ontspannen als je het werk even helemaal los laat. "Laat in de vakantie je eigen batterij op, niet die van je telefoon".

 En de laatste opsteker..is voor de bikkelsHoezo op vakantie?

Zit een vakantie er dit jaar helemaal niet in, moet jij de boel draaiende houden, doorpakken en redden wat er te redden valt? Het is een schrale troost, maar je bent zeker niet de enige, overleven is belangrijker dan die vakantie. 

 

Je kunt wel weer in je eigen straat parkeren, en er staan minder files. Hoewel; als iedereen in eigen land blijft..Wij wensen iedereen waar dan ook, een welverdiende vakantie!

  


Als je wat gaat aanrommelen om huis kan je misschien wel wat inspiratie voor je tuin gebruiken. Download gratis het ebook voor handige en budget vriendelijke ideeën. (niets verplicht!)

 

 

 Enthousiast over dit artikel, deel het via Facebook, twitter of google plus met de knoppen hieronder.