Winterse sfeermakers

 

De wind waait door de bijna kale bomen en de temperatuur zakt weer naar beneden. We trekken ons weer terug in huis om te relaxen op de bank of bij de haard.

Een haard of een verzameling kaarsen, dat vlammenspel is hoe dan ook super gezellig, het geeft meteen een thuis gevoel.

Ben je zoek? maar zit er geen schoorsteen in huis? Lees dan deze tips.

 

Geen rookkanaal in huis?

 

Dan kan je toch genieten van een haardvuur! De sfeerhaarden van Safretti branden op bio-ethanol en kan je plaatsen waar je maar wilt. Buiten of binnen aan de wand, solitair, of als afscheiding in de wand tussen twee verschillende ruimtes, en ingebouwd in een schouw.

En het mooiste is dat ze met een verhuizing gewoon met je mee gaan. Ideaal in appartementen, geen rook geen rommel en toch écht vuur.

 

Meer van een knapperend houten haardvuur maar zit het rookkanaal op de verkeerde plek?

Met de Powervent van Dru is het mogelijk om een haard te plaatsen op die plek in huis waar jij hem het liefste zou willen hebben.

 

 

Het vraagt wel wat technische en bouwkundige aanpassingen, maar je kunt horizontaal, verticaal of via allerlei bochten naar de buitenlucht, tot een afstand van 60 meter.

 

 

 

Stapelen maar.

Wat voor haard je ook hebt, een houtstapel in huis mag eigenlijk niet ontbreken al was het alleen maar om dat het zoveel sfeer toevoegt. Zo’n stapeltje hout staat ook lekker winters als je geen haard wilt of hebt, of als er een een mooie oude schouw in huis zit die niet meer functioneert (afbeelding).

 

Kaarsjes en chill kleding aan, laat de winter maar komen!

 


Lees in dit blog hoe de Denen met Hygge (zeg hoo ga) de winter doorkomen.


Naar het  volgende artikel woonnieuws en weetjes >

 

Enthousiast over dit artikel, deel het via Facebook, twitter of google plus met de knoppen hieronder.


Commentaar schrijven

Commentaren: 0