Hoezo compromie?

Nederlanders kopen zitmeubels het liefst samen met de partner.

 

Dit wijst een onderzoek uit onder Nederlanders in de leeftijd tussen 25 en 65 jaar,  36% waarvan het overgrote deel vrouw is , en geeft aan een een beslissing te moeten forceren. "Anders gebeurt er namelijk niets, en we moeten toch echt iets hebben om op te zitten".  Daarbij ervaart 37% een compromise als een oplossing.

Een bankstel, tafel of set stoelen kopen is vaak een lastige beslissing.

Niet alleen is er ontzettend veel aanbod en daarmee keuzestress, de consequenties van een verkeerde keuze zijn helaas ook elke dag zichtbaar. 

 

 

Verschillende woon smaken

Er word samen besloten maar vrouwen doen het "voorwerk"

Gaan naar winkels, lezen de bladen, surft het web, schift het aanbod, en leggen vervolgens de opties aan de partner voor.

 

Smaken verschillen en daar ligt het pijnpunt, het gaat niet om prijs of kwaliteit maar; om de uitstraling daar is men het vaak over oneens. De uitstraling en kleur word door beiden bijzonder belangrijk gevonden, en het budget ligt vaak vast. Maar liefst 48% van de geplande aankopen gaat vergezeld van onenigheid over het uiterlijk, en 15% heeft ‘onenigheid’ over meubel aankopen.  Uiteindelijk gaan iets meer dan 1 op de 5 geplande meubel aankopen niet door, omdat er geen overeenstemming gevonden word.

 

Er is een oplossing..

 

Begrijpelijk dat vrouwen vaak over de aankoop beslissing gaan, vrouwen oriënteren zich in magazines en winkels, zijn er al langer mee bezig, hebben zich een beeld gevormd, en de voors en tegens van te voren afgewogen.

 

De oplossing is zowel simpel als flexibel: een bank met afneembare hoes. 

S' winters 'zijn' kleur op de bank en zomers 'haar' kleur of visa versa.

Met een keuze uit meer dan 360 kleuren moet dat toch lukken? 

 

Hoezo compromie..?


Heb jij een zelfde ervaring, of is dit juist geen probleem ? deel je ervaringen met ons.

Reactie schrijven

Commentaren: 0