Focus op duurzaamheid, zowel in materialen als in ontwerp.

We willen dat onze klanten een investering doen waar ze jarenlang plezier van hebben, zonder zich zorgen te maken over snelle slijtage of verouderde stijl. Juist daarom verkopen we bewust zitmeubels die kwalitatief hoogwaardig en comfortabel zijn met een tijdloze vormgeving. Waardoor ze niet snel 'verouderen', maar ook geschikt zijn voor hergebruik, als het tijd is voor een frisse look, kan men eenvoudig de afneembare hoesbekleding van 100% natuurlijke oorsprong vervangen. Andere hoes = nieuwe bank die weer jaren zorgeloos mee gaat.

 

Het is onze manier om een steentje bij te dragen aan een circulaire economie, waarin producten niet alleen worden gebruikt, maar ook worden gewaardeerd en hergebruikt voor een langere levensduur.

 

We zijn ook bewust bezig met onze verpakkingen, geen overbodig plastic hier! We gebruiken papieren winkeltasjes en hergbruiken kartonnen verpakkingsmateriaal. Onze winkel wordt verlicht met energiezuinige ledverlichting en we verwarmen de winkel met behulp van zonne-energie.  Als het buiten koud of warm (airco) is zijn de winkeldeuren zoveel mogelijk gesloten om energie te besparen. Haalbare keuzes die bijdragen aan een efficiënter gebruik en kosten van energie.

 

Kortom, onze woonwinkel staat voor meer dan alleen mooie meubels, stoffen en vloeren. We maken bewust keuzes op het gebied van producten, materialen, recycling en energieverbruik. We geloven dat veel kleine acties veranderingen teweegbrengen.  

 

Ben en Martje van Soest.