We verkopen bewust zitmeubels die niet alleen lang meegaan, maar ook geschikt zijn voor hergebruik. Het gaat er niet alleen om dat onze klanten comfortabel kunnen zitten, maar ook dat ze een product krijgen dat lang meegaat en niet na een paar jaar alweer vervangen moet worden.

Onze focus ligt op duurzaamheid, zowel in materialen als in ontwerp. We willen dat onze klanten een investering doen waar ze jarenlang plezier van hebben, zonder zich zorgen te hoeven maken over snel slijtende bekleding of verouderde stijlen. En als het tijd is voor een frisse look, kunnen ze eenvoudig de hoes vervangen.

 

Het is onze manier om bij te dragen aan een meer duurzame en circulaire economie, waarin producten niet alleen worden gebruikt, maar ook worden gewaardeerd en hergebruikt voor een langere levensduur.

 

We zijn ook heel bewust bezig met onze verpakkingen. Geen overbodig plastic hier! We gebruiken papieren winkeltasjes in plaats van plastic, en we letten erop dat onze verlichting energiezuinig is. Onze winkel wordt verlicht met energiezuinige ledverlichting en we verwarmen de zaak met behulp van zonne-energie. Kleine stapjes, maar wel belangrijke.

 

En laten we het niet vergeten: als het koud is houden de winkeldeur zoveel mogelijk gesloten om energie te besparen. Het zijn die kleine keuzes die bijdragen aan een efficiënter gebruik en kosten van energie.

 

Kortom, onze woonwinkel staat voor meer dan alleen mooie meubels, stoffen en vloeren. We zijn toegewijd aan het maken van bewuste keuzes op het gebied van producten, materialen, recycling en energieverbruik. We geloven dat kleine acties grote veranderingen kunnen teweegbrengen, en we streven ernaar om onze klanten een verantwoorde én plezierige winkelervaring te bieden.

 

Ben en Martje van Soest.