Maatwerk voor de vloeren in huis


Een mooie vloer is één van de basiselementen in huis en een belangrijke sfeermaker.

Dat maakt kiezen meteen niet zo eenvoudig, want waar de slaapkamer misschien vraagt om een zacht tapijt, stelt de beneden verdieping weer andere eisen, daar komt immers het 'verkeer' naar binnen. 

 

Altijd de best passende oplossing.

De mogelijkheden en keuzes zijn eindeloos, waar begin je dan? Daarom vind je hier een voorselectie van de meest gekozen harde  'leg' vloeren. Zodat je vast een idee krijgt wat je wel of niet aanstaat. Uiteraard zijn er meer vloer keuzes in de woonwinkel, samen met een professioneel advies, wordt dan meteen duidelijk welke vloer jou aanspreekt.

 

De favoriet neem je gewoon mee naar huis.

Zodat je bij dag- én kunstlicht kan ervaren of het goed op kleurt. Geen goede match? Dan zoeken we samen verder tot het aan alle kanten goed voelt. 

 

Maatwerk en tevredenheid.

Daarom komt Ben en niemand anders opmeten en neemt hij alles tot in detail met je door. 

 

Marmoleum


Marmoleum click, er komt geen lijm aan te pas, is direct beloopbaar én verhuisbaar.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen.

Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke materialen, lijnzaad olie (uit vlas)- houtmeel- hars- jute- en kalksteen, én is biologisch afbreekbaar.

Marmoleum (verzamelnaam voor linoleum van Forbo) is 2 mtr breed, en is dankzij de toplaag eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. 

Handig voor "ik kan het zelf' vers" is marmoleum click, de panelen zijn 30×30 cm, 30×60 cm of 30×90 cm en leverbaar in 23 kleuren. Het clicksysteem waarmee je de panelen simpel aan elkaar klikt (zwevende vloer) heeft als voordeel dat je het zelf én in eigen tempo kunt plaatsen, direct beloopbaar is en de kosten voor professioneel installeren uitspaart. Lijkt dit je wat, vraag hier kosteloos A4 stalen aan.

PVC lamel of visgraat vloer, voelen is geloven


Zie jij het verschil?
Zie jij het verschil?
Herringbone- visgraat- of Hongaarse punt
Herringbone- visgraat- of Hongaarse punt

Wil je graag een parketvloer in brede plank, visgraat of Hongaarse punt?

Dan denk je waarschijnlijk meteen aan hout, bedenk dan wel dat hout

kostbaar is, in zowel aanschaf als onderhoud. Maar er is een alternatief…  

 

Het sfeervolle gevoel van hout met de unieke eigenschappen van PVC. 

Een kunststofvloer? Waarom niet, het is stijlvol, sterk en betaalbaar. Eenvoudig in onderhoud, vochtbestendig, stevig en zeer geschikt voor vloerverwarming. Omdat je een PVC strook rechtstreeks op de vloer kunt verlijmen is het ook erg geluid dempend. Ideaal met kinderen die door het huis stuiteren of als je beneden buren hebt. 

Voelen is geloven

Tegenwoordig worden pvc- strook- click vloeren digitaal geprint waardoor ze niet meer van echt hout te onderscheiden zijn.

 

Voordelen: Geen gekraak- gepiep- of getik (contactgeluid)- onderhoudsvriendelijk, realistische uitstraling- (en mat) harde toplaag, geschikt voor vloerverwarming en natte ruimtes (mits verlijmd). Kortom; een uitstekende keuze voor intensief gebruik, budget vriendelijk en warm aan de voeten. Ook verkrijgbaar in een clickvariant (zwevend) deze is verhuisbaar. 

 


PVC lamel- tegel- of visgraat een betaalbare ijzersterke vloer die mooi blijft, lang meegaat én weinig onderhoud vraagt.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen.

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen PVC en Vinyl? 

Vinyl is gemaakt van pvc, vooral bij rollen wordt vaak 'vinyl' gebruikt, bij stroken en planken zowel 'vinyl als pvc', de toplaag maakt hierin hét verschil. Hoe lang gaat het dan mee? Afhankelijk van de gekozen kwaliteit geven fabrikanten op een pvc strook of clickvloer 10 tot 20 jaar garantie.

Dit geeft al aan dat een PVC vloer behoorlijk lang meegaat, de toplaag is hierin wel een belangrijke factor én of de vloer professioneel is gelegd. Benieuwd welke vloer bij jou past, kom eens kijken en ontdek ook de voordelen van een PVC lamel- tegel of visgraat vloer.

Een 'beton' vloer maar dan, zonder koude voeten, scheurtjes en werking.


Tekst loopt door onder de afbeeldingen.

Woon- beton, giet, gesmeerd, gegoten, gecoat, gepolijst en meer is populair. Wat ze gemeen hebben is een realistische kans op krimp naar de zijkanten toe, barsten, krassen en verkleuringen. Imperfecties die inherent zijn aan de industriële uitstraling van een betonvloer. 

 

Je kunt je dus afvragen; wil ik een echte betonvloer, of wil ik een vloer met de uitstraling van beton?

Want er zijn uitstekende alternatieven, zoals marmoleum of een PVC beton vloer. Deze zijn eenvoudig in onderhoud, mooi, functioneel, geschikt voor vloerverwarming én intensief gebruik. Ook fijn; PVC is zeer betaalbaar én in tegenstelling tot een gietvloer (+ 80 € p/m²) is een pvc betonvloer direct beloopbaar (gietvloer +/-5 dagen) en gebruiksklaar. Benieuwd naar de verschillende beton look vloeren en kleurstellingen, kom dan eens kijken naar de mogelijkheden.


 We snappen dat je misschien tegen de rommel en onrust opziet. Niet nodig, wij willen dat je meteen kan genieten, ruimen de rommel op lopen alles na, en als het nodig is pakken we ook nog even de stofzuiger.

TIP: Bescherm de vloer (en je oren) met de stoelpoot sokken van Silent Socks een buiten sok van wol vilt, met inwendige ondersteuning in de vorm van een rubberen bal. Voor gebruik op gladde vloeren zoals laminaat, PVC, linoleum- en kunststof vloeren of glad parket. 

Open de link voor andere 'bescherm' opties.  

 


HOME  HOES    SOREN LUND   WEBWINKEL   TAPIJT   VOOR DE RAMEN