Maatwerk voor de vloeren in huis


Een mooie vloer is een belangrijke sfeermaker en één van de basiselementen in huis. 

 

Allemaal herkenbare argumenten, maar dat maakt kiezen wel een opgave. Want waar de slaapkamer misschien vraagt om een comfortabel tapijt, stelt de beneden verdieping weer andere eisen, daar komt immers het 'verkeer' naar binnen.

 

Altijd de best passende oplossing.

De mogelijkheden zijn eindeloos, dat maakt het meteen ook onoverzichtelijk, want waar begin je?  Juist daarom vind je hier een voorselectie van de meest  gekozen harde  'leg' vloeren. Zodat je een idee krijgt wat je wel of niet aanstaat. Natuurlijk zijn er meer keuzes in de woonwinkel, samen met een professioneel advies, wordt het vaak meteen duidelijk welke vloer er bij je past.

 

De favoriete stalen neem je gewoon mee naar huis.

Zodat je bij dag- én kunstlicht kan ervaren of het goed op kleurt . Geen goede match? Dan zoeken we samen verder tot het aan alle kanten goed voelt. 

 

Maatwerk en tevredenheid.

Daarom komen we, voordat we op maat gaan bestellen, zelf alles tot in detail opmeten en nemen alles met je door. 

 

 

Marmoleum


Marmoleum wordt gemaakt van lijnzaanolie (uit vlas)- houtmeel- hars- jute- en kalksteen. Puur natuur van Nederlandse bodem.

 

Marmoleum (verzamelnaam voor linoleum van Forbo) is 2 mtr breed, volledig biologisch afbreekbaar en dankzij de Top shield toplaag eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Handig voor "doe- het- zelfers" is marmoleum click, de panelen zijn 30×30 cm, 30×60 cm of 30×90 cm en leverbaar in 23 kleuren. Het clicksysteem waarmee je de panelen simpel aan elkaar klikt (zwevende vloer) heeft als voordeel dat je het zelf én in eigen tempo kunt plaatsen, het direct beloopbaar is en de kosten voor professioneel installeren uitspaart. Vraag hier kosteloos A4 stalen aan.

 

Marmoleum click, er komt geen lijm aan te pas, is direct beloopbaar én verhuisbaar.PVC lamel vloer, voelen is geloven


Zie jij het verschil?
Zie jij het verschil?
Herringbone- visgraat
Herringbone- visgraat

Wil je graag een parketvloer in brede plank of visgraat?

Dan denk je waarschijnlijk meteen aan hout, bedenk dan wel dat hout

kostbaar is in zowel aanschaf als onderhoud. Maar er is een alternatief…  

 

Het sfeervolle gevoel van hout met de unieke eigenschappen van PVC. 

Een kunststofvloer? Waarom niet, het is stijlvol, maar óók betaalbaar. 

Gemakkelijk in onderhoud, vochtbestendig, stevig en zeer geschikt voor vloerverwarming. Omdat je een PVC strook  rechtstreeks op de vloer

kunt verlijmen, is het erg geluiddempend. Ideaal als er kinderen of harige vriendjes in huis rondrennen. 

 

Tegenwoordig worden pvc- strook- click vloeren digitaal geprint waardoor ze niet meer van echt hout te onderscheiden zijn, voelen is geloven.

 

Voordelen: Geen gekraak en gepiep (contactgeluid)- onderhoudsvriendelijk, realistische uitstraling- harde toplaag en geschikt voor vloerverwarming en natte ruimtes. Een uitstekende keuze voor intensief gebruik, budget vriendelijk en warm  aan de voeten. Ook verkrijgbaar in een clickvariant (zwevend) en verhuisbaar. 

 

 


Een betaalbare ijzersterke vloer die mooi blijft, lang meegaat én weinig onderhoud vraagt.

Wat is  nou het verschil tussen PVC en vinyl? 

Dat is er niet, 'vinyl' is gemaakt van pvc, vooral bij rollen wordt vaak 'vinyl' gebruikt, bij stroken en planken zowel 'vinyl als pvc'.

maar het is hetzelfde. Een van de plus punten van PVC is de mogelijkheid tot hergebruik omdat het bij recycling zijn eigenschappen grotendeels behoudt.  Hoe lang gaat het mee:  Afhankelijk van de gekozen kwaliteit geven fabrikanten 10 tot 20 jaar garantie op een pvc strook of clickvloer. Dit geeft al aan dat een PVC vloer behoorlijk lang meegaat, de toplaag is hierin wel een belangrijke factor én of de vloer professioneel is gelegd.

Benieuwd welke vloer bij jou past, kom eens kijken en ontdek ook de voordelen van een PVC lamel vloer.

Een ijzersterke 'beton' vloer maar dan zonder koude voeten, scheuren en werking.


De aanblik van een betonvloer

 

Woon beton is populair, gesmeerd, gegoten, gecoat, gepolijst en meer. Wat ze gemeen hebben is een realistische kans op barsten, scheuren en verkleuringen, imperfecties die inherent zijn aan de industriële uitstraling van een betonvloer.

 

Je kunt je dus afvragen; wil ik een echte betonvloer, of wil ik een vloer met de uitstraling van beton.

Want er zijn uitstekende alternatieven, zoals een marmoleum beton vloer, of een pvc beton vloer. Deze zijn eenvoudig in onderhoud, mooi, functioneel, geschikt voor vloerverwarming en intensief gebruik. Ook fijn; ze zijn zéér betaalbaar én direct beloopbaar.

 

Bijna alle vloeren die wij verkopen hebben wij zelf in huis uitgetest.  

Sinds enige tijd ligt er in onze woonkamer een pvc betonvloer (foto tweede van links) we zijn erg tevreden en wij zijn best kritisch. 

De vloer is mat en 'verbergend'  je ziet er niets op (strijklicht) onze woonkamer is rustiger, ruimer en lichter geworden. 

Weten wat er eerst lag?  

 

Benieuwd naar de verschillende beton look vloeren en – kleurstellingen, kom eens kijken naar de mogelijkheden.

Rebel massief eiken parket vloeren


Alsof je over een doorleefde, karakteristieke vloer loopt.

Met een Rebel parket vloer haal je absoluut iets bijzonders in huis.

 

Met de veelzeggende namen Authentic- Bad Ass en Rebel Revolter brengt Rebel Floor een robuust, massief houten lamelparket met een doorleefd en authentiek uiterlijk. De vloeren van Europees hardhout worden op bestelling hand gemaakt in Nederland. Voor alle 28 dessins zijn bijpassende plinten, reinigingsmiddel en olie leverbaar.

 Zie je op tegen de rommel en onrust? Niet nodig. Wij willen dat je meteen kan genieten ruimen de rommel op, en als het nodig is pakken we ook nog even de stofzuiger.