Søren Lund Møbler

Scandinavisch design uit Denemarken


Iedereen heeft wensen als het gaat om de ideale bank of zithoek. Langer- hoger- hoek of chaise longues, en die armleuning of pootjes, altijd een uitdaging om juist die bank te vinden. Eindeloos rondkijken- proberen- vergelijken- en meten, voor je het weet ben je maanden verder. Klinkt dit herkenbaar, lees dan even door..

 

Want, Soren Lund maakt die gedroomde bank precies zoals jij het wilt.

Afmeting, interieur (vulling kussens) armleuning, pootjes, stoffering (hoes of vast bekleed) stof of leer, én de kleur, kies je zelf. Een identieke uitvoering zal je daarvoor niet snel tegenkomen dát is redelijk uniek. 

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Spreekt dit je aan?

Dan is het Vision- line concept van Soren Lund precies waar je naar op zoek bent. Dertien verschillende stoel- en bankbreedtes - van 70 cm tot 210 cm binnenmaat - vormen de basis voor talloze combinaties en accessoires. Je kan verschillende hoeken en chaise longues toepassen om nieuwe combinaties te creëren; kiezen uit tien armleuningen, en met je favoriete pootjes ontwerpen. 

 

Ook fijn, binnen 6 weken kan de "custom-made" bank al op de plek staan waar je ‘m graag wilt hebben, de Denen zijn vlot. Keuze uit 10 arm leuningen

Keuze uit 23 pootjes

Optie pootjes; naar binnen, (Scandinavische voorkeur) of naar buiten.


Optie, hoofd- arm en lende kussens, want geen bank is compleet zonder details als kussens


Tekst loopt door onder de afbeeldingen.Zit de afmeting er niet bij, dan maakt Soren Lund je droom bank gewoon voor je op maat.

Nooit meer een miskoop met een aanpasbare bank of spijt van je aankoop en investering.


Tekst loopt door onder de afbeeldingen.

De makers, met aandacht hand gemaakt

Coöperatieve samenwerking

Ruim 50 jaar vakmanschap


Weten waar het vandaan komt, en hoe het word gemaakt

Interieur kussens (zit en rug): vervormingsbestendig koud schuim of dons, of als luxe kussen: Down Top, dat bestaat uit een kern van koud schuim omwikkeld met een dons dichte canvas met een vulling van Polydun. Søren Lund, gebruikt stalen veren bij de productie van alle meubels, die worden beschermd door fibertex en naaldvilt als basis voor de bekleding. De voorste randen van de stoelen zijn voorzien van stevig schuimrubber. 

Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding


Is prijziger of bekend nou beter? 

Tja, zolang er mensen zijn die bereid zijn meer te betalen voor producten met naam en faam, valt daar over te twisten. Want een prijziger product is niet altijd een maatstaf voor een betere kwaliteit maar, van hoge kosten voor marketing, en bereidheid tot betalen van en meer. Het is ook geen garantie dat het langer meegaat, voor een langere levensduur is het juist gebruiken, en het goed  onderhouden verreweg het aller- aller- belangrijkst.

Linteloo versus Soho Company

Wat meer cosy?


Maar ook met het gemak van een hoes, en vrijheid van bekleding en kleur?

Dan is een Soho Company bank/ zithoek wat voor jou.

Soren Lund Vision 'met aandacht gemaakt'.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de gekozen afmeting, stoffering (stof of leer), en de uitvoering (vast bekleed- hoes of leer).

Wij geven je hier graag meer informatie over, kijk vast eens rond op de site van Soren Lund

 

Vragen of twijfels, voor je komt kijken?

Blijf er niet mee zitten maar mail ons: info@vansoestwoonwinkel.nl, pak de telefoon 035-6020973 maak een privé afspraak.

Of neem dit even door.

 


 Enthousiast over dit product? deel het in je netwerk of social media met de knoppen hieronder