Soest heeft nog meer te bieden

Also English translation.

vvv soest
Soester duinen het grootste stuifzandgebied van de provincie Utrecht. Dunes of Soest

SOEST

vvv soest
Oud Soest- Old Soest

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug (Geopark Unesco) tussen Utrecht, Amersfoort en Hilversum ligt als een oase van rust Soest, met zijn unieke natuurschoon. Wandel of fiets door bossen, heide en duinen, of ga terug naar de roots van het oude Soest. Te veel voor één dag? Blijf slapen, want er is nog veel meer te beleven.

 

Welcome to Soest !

One of the great charms of Soest is the combination of woods, dunes, polder land and the river Eem. Nice setting for a weekend or longer, and only 25 minutes drive from the capitals Amsterdam, and Utrecht! 

Stay in Soest and visite the capitals, you are more than welcome! 

Watch the videos below.

 

 

ZIEN

vvv soest
Paleis Soestdijk- Palace

Om de "hoek" van de woonwinkel ligt Paleis Soestdijk  Neem een kijkje op royal park Soestdijk voor de zomerconcerten 2020 (de Dijk- Bryan Ferry- Jamie Cullum- en Van Morrisen) of voor een rondleiding in het paleis. Recht tegenover Paleis Soestdijk, aan het einde van de 'Koningslaan' in het bos, loop je zo naar de Naald van Waterloo.

 

De Lage Vuursche 

Het dorpje met 'Anton-Pieck-achtige' sfeer vlakbij Soest trekt meer dan twee miljoen bezoekers per jaar, en is sinds februari 2014 de thuisbasis van Prinses Beatrix. Daarnaast zijn de pannenkoeken restaurants erg in trek.

Op de website van Uit in Soest vind je nog meer tips.

DOEN

vvv soest
Natuur Soest- Nature

Verken de omgeving van Soest vanaf de rivier de Eem, de enige rivier die begint en eindigt in ons land. BootverhuurVia de rivier de Eem vaar je in ruim anderhalf uur naar het Eem meer (of de andere kant op naar Amersfoort). Onderweg passeer je o.a. Baarn, Eemnes en Eemdijk, vanaf het Eem meer kan je ook naar Spakenburg of Huizen varen. Of stap in Soest met fiets op de fietsboot

 

Buitenplaats kasteel Groeneveld

Net buiten Soest in Baarn wandelen of fietsen op het landgoed, of een kijkje nemen bij de boerderij/winkel hoeve Ravenstein op het landgoed. 

Iedere tweede zondag van de maand is er op het landgoed trotsmarkt. Lekker rondneuzen en proeven, zeker een bezoekje waard.


Bekijk de beelden, watch the videos


Kim Lian. Known inhabitant about Soest

Herman van Veen. Well-known artist and inhabitant of Soest

Wilfred Genee en Nico de Haan Known inhabitants about Soest


Polder

More hotels Soest en omgeving

River the Eem


Enjoy the videos


A small village 5 minutes from soest

Our heritage

Palace Soestdijk


Soest- Soesterberg- Soestduinen


De gemeente Soest-Soesterberg-Soestduinen telt 46.099 inwoners en heeft een oppervlakte van 46,43 km². Soest, Soesterberg en Soestduinen zijn rijk aan duinen, bossen, heide en weilanden. Soest ligt dicht tegen Baarn aan. Binnen 7 minuten richting de A1- richting Amsterdam- of Apeldoorn, en 20 minuten van Utrecht.

 

English

Soest-Soesterberg-Soestduinen has 46.099 inhabitants and has an area of 46,43 km². Soest, Soesterberg and Soestduinen are rich off dunes, forests, heaths and meadows. Soest is close to the village Baarn and about 25 minutes drive from/to the 'canal' capitals  Amsterdam and Utrecht.

 

Did you find this interesting? Share it with your friends ore on social media with the buttons below.

Als je dit interessant vindt, wil je het dan delen in je netwerk op social media met de knoppen hieronder?


 

Visit Van Soest woonwinkel, " Unique selling point for sofas with removable covers available in 360 colors".