Hoes bank Butterfly made in Italy


Italiaans design doet denken aan vooruitstrevendheid en verfijnde elegantie, toch? Het meest kenmerkende van Italiaans design is echter het vakmanschap met veel aandacht voor detail. Ze zijn pas tevreden als het helemaal perfect is, en dat zie je.

Italië was in de jaren 80 een trendsetter voor banken met afneembare hoesbekleding, toen in Nederland nog redelijk onbekend. Onze eerste banken (vorige eeuw) met afneembare hoes kwamen daarvoor uit Italië. Nu komen we terug naar waar het ooit begon: een uiterst comfortabele bank met afneembare hoes, dankzij de met dons afgedekte kussens, rechtstreeks van de fabrikant in Italië.  

 

Bank Butterfly met afneembare hoes bekleding


Niet zo van kussens op de bank? Bank Butterfly heeft al de perfecte relax positie dankzij de dons gevulde armleuning kussens.

 


#  De afneembare hoes is leverbaar in 360 prachtige kleuren Linara 

#  Kan chemisch gereinigd of gewassen én weer nieuw te bestellen

Twee rug - zitkussens ongeacht het gekozen formaat

Keerbare zit en rug kussens

#  Rug- en armleuning kussens gevuld met dons

Zitkussens gevuld met niet vervormbaar polyurethaanschuim afgedekt

met gesteriliseerd dons in aparte sectoren, opschudden is dus overbodig

Butterfly is helemaal "behoest" óók onder de zit/ rug kussens


Volledig afneembare hoes met rits om te openen. Rondom onderzijde afgewerkt met klittenband zodat je niet kan zien dat het een hoes is.

Staat van de grond voor een luchtiger aanzien. Afmetingen: 69 cm hoog en +/- 85 cm zit diepte. Leverbaar in 166- 186- 206- 226- 246 breed.

 

 

De gevulde hoek kussens bieden de perfecte ondersteuning voor het gestrekte powernapje...


Butterfly 206 breed hoes Linara

Ben van Soest: "Met mijn lengte van 1.95 meter heb ik een uitstekende zitdiepte bij de Butterfly, ook de rug kussens bieden precies de goede ondersteuning op de juiste hoogte. Voor Martje (van Soest) iets kleiner 1.75, zit goed op deze bank. Als de hoogte toch iets te veel is, kunnen we eenvoudig lagere pootjes onder de bank plaatsen; een paar centimeter maakt al het verschil".

 

Vragen, voordat je komt kijken?

Blijf er niet mee zitten maar mail naar: info@vansoestwoonwinkel.nl, pak de telefoon 035-6020973 maak een privé afspraak.

Of neem dit even door.

 


 Enthousiast over dit product? deel het in je netwerk of social media met de knoppen hieronder