Woon kleuren en trends 2021


November 2020 Martje van Soest

Het jaar is alweer bijna om en corona beheerst nog steeds ons leven, 2020 gaat zonder twijfel de geschiedenis in als een bizar jaar met grote veranderingen. 

 

Soms vallen dingen uit elkaar, zodat betere dingen in elkaar kunnen vallen.

Maar er is ook hoop! Deze bizare situatie zorgt voor een kantelpunt in veel opzichten, ondanks de anderhalve meter afstand lijken we dichter bij elkaar, de natuur en onszelf te komen. We beseffen weer wat het aller belangrijkste is, en waar we écht gelukkig van worden.

 

Nog nooit zijn we zoveel thuis.

We lopen met casual kleding door het huis en kijken uit naar het uitje van de dag; de supermarkt, of als het weer meewerkt de natuur in, vrijuit ademen zonder mondkapje. De klussen in en om huis zijn in het voorjaar al gedaan, en dat tripje over de grens zit er voorlopig niet in. Juist daarom wordt warmte en gezelligheid om ons heen nooit zo belangrijk gevonden als nu.  

 

Nu we thuis moeten blijven, doen we dat het liefst in een comfortabele en sfeervolle omgeving.

Kan jij wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk in de slider hieronder of er iets bij is wat je aanspreekt dan past het altijd.

Trends en woonkleuren 2021

Inspired by nature


Nog geen idee? Kijk tijdens een wandeling eens om je heen, de natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron en het meest duurzame en tijdloze design dat er is.

Waar we ons (bijna) allemaal goed bij voelen zijn natuurlijke materialen, kleuren en vormen dat laat de trend voor 2021 ook zien.

Logisch ook, we zijn allemaal met de natuur verbonden, wie voelt zich niet goed (zeker nu) in het bos, de bergen, de zee?

Omgeven door die prachtige kleurcombinaties die alleen de natuur maar kan bedenken. Gebruik die combinaties van kleur én vorm als je inspiratie nodig hebt, altijd goed. 

Brave Ground Flexa kleur 2021


Een neutrale kleur die andere kleuren laat stralen, en een springplank voor verandering in huis. 

Kleur heeft enorme invloed op hoe de ruimte aanvoelt, daarom heeft Flexa het kiezen van de ideale kleur makkelijker gemaakt met de Flexa Visualizer app.

Voel je niets voor een gekleurde muur? Het gaat om de combinatie van kleuren, hoe en waar je dit toepast

is up- to- you.  

Economische vooruitblik 2021 door Adjiedj Bakas


Bakas word ook wel de 'vooruitzichtkoning' (volkskrant) of de 

'trendwatcher des vaderlands' (NRC) of “onze favo nattevingersjamaan'"(geen stijl) genoemd.

Is auteur, van zijn boeken werden een miljoen exemplaren verkocht, en staat al jaren in de top-10 van meest geboekte sprekers van Nederland. (oké nu even niet).

Ps: Pas de snelheid aan (wieltje- instellingen-video) als de Engelse ondertiteling je te snel gaat. 


Enthousiast over dit artikel, deel het via Facebook met de knoppen hieronder